PRISLISTA 2023
(Öppnas i nytt fönster)
RESEVILLKOR

BOKA BOENDE
Vid hyra för självhushåll ingår inte lakan, handdukar eller städning. Övrig utrustning såsom sängkläder, köksredskap och porslin finns alltid.

Städning kan tingas till ett pris av 150:- till 700:- beroende på boendealternativ.

Barnsängar och spjälsängar finns.

Frukost ingår ej i våra rumspriser och serveras ej för närvarande.

Ankomst- och avresedagar är flexibla.

Inchekning sker från kl 14.00 på ankomstdagen.
Utcheckning senast kl 11.00 på avresedagen.

Bokningsförskott tas ut enligt bekräftelse.


För och eftersäsongs-rabatter ges. Kontakta oss för mer information.


För grupper ordnar vi gärna fester, konferenser, eller evenemang året runt. Begär en offert för gruppresor. Vi kan också ordna speciella evenemang, exempelvis vandringar bland våra vackra orkidéer, fossil och historia med Gotlands bästa guider.

 

Strandlägenheterna
i vår nya flygel är smålägenheter med egen ingång, havsutsikt och egna utemöbler. De är utrustade med dusch, wc, minikök med mikrougn, TV och klockradio. Ett par av lägenheterna är handikappanpassade och i lägenheterna i markplan finns bäddsoffor med två separata bäddplatser
Nya Strandstugorna Bo fantastiskt fint precis vid havet. De helt nya strandstugorna på Borgviks strandänge ligger endast några tiotal meter från strandkanten vid badet. De har tre sovrum med två bäddar i varje, vardagsrum med kök, dusch, wc, tv och egen uteplats. Kanske det bästa läget på hela Gotland nära vattnet.

Strandlustan är ursprungligen ett gammalt lusthus från 1700-talet, numera en mysig liten stuga nere på stranden med egen trädgård och utemöbler. Här finns fem bäddar fördelade på tre rum, dusch, wc samt allrum med kök, kakelugn och TV.

Sjöstugan Sjöstugan är en stor rymlig stuga alldeles invid stranden med två tvåbäddsum, allrum med en bäddsoffa med två separata bäddar, kök med mikrougn och diskmaskin, dusch, wc, tv. Ett fantastiskt boende för hela familjen.


Sjöstugan till höger samt lusthuset till vänster som kan bokas av samtilga våra gäster.I huvudbyggnaden och gamla flygeln finns dubbelrum för självhushåll. Rummen har olika storlekar och form, men samtliga har wc och dusch. Två till tre rum delar på kök.

Kryddvinden har två rum med totalt fyra bäddar, dusch, wc samt kök. Här finns även en liten balkong med utsikt över badstranden.
Gästvåningen i flygeln har två tvåbäddsrum samt ett kök. De två sovrummen har båda eget dusch/wc och i ett av dessa rum finns en våningssäng. Våningen har utgång till egen uteplats.
Jägmästarns våning ligger en trappa upp i huvudbyggnaden och har två mindre sovrum med två bäddar i varje, samt ett större rum med kök samt dusch/wc.
 


Hotellpriser, konferenspriser och gruppriser - begär offert.

Våra strandlägenteher med fin havsutsikt.Nya Strandstugorna ligger endast ett tiotal meter från havet.


Strandlustan ligger lite avskilt med egen uteplats.


Gamla flygeln har pensionatsrum som ligger precis vid den trevliga innergården.

Copyright Rauk IT